Smještaj

Apartman Fortuna

A2+2 - Za dvije osobe plus dva pomoćna ležaja, Površine: 45m2

Ovaj moderno i ukusno ureden apartman smješten je na prvom katu kuce. Svojim interijerom, tragovima intime na svakom koraku i pogledom s terase na zelenu zlarinsku idilu ovaj "ljepotan" sigurno ce vam se uvuci pod kožu i natjerati Vas da ga opet posjetite u što skorije vrijeme. Komfor koji ovaj apartman pruža sigurno vas nece ostaviti ravnodušnim, a mir koji vas okružuje svakom gostu doci ce kao melem na užurbanu životnu svakodnevicu.


Kuca za odmor Nato

A4+1 - Za četiri osobe plus pomoćni ležaj, Površine: 75m2

U predivnom okruženju drevne zlarinske jezgre, pod obroncima zelenih borova i pogledom na biserno more u neodoljivoj uvali smjestili su se apartmani Fortuna. Klasika i ušminkani ambijent novog doba u ovoj kuci nema mjesta jer tu vlada miris otoka, duh naših predaka i povratak u davna vremena kad su naši djedovi na svoj nacin uživali u onome za cim mi danas žudimo. A žudimo upravo za onim što ce te doživiti kad posjetite ovaj mali raj, raj koji ce vaš odmor upotpuniti i uciniti ga cudesnim.


Studio apartman Lotta

Studio - Za dvije osobe, Površine: 25m2

Ovaj carobni pravi mali raj u formi studio apartmana ostavlja bez daha. U idilicno uredenom interijeru poželjeti ce te da vrijeme stane i da uživate u trenucima koje vam nudi studio ljepotica Lotta. Ravno iz apartmana izlazi se na terasu koja je povijesna i autohtona još iz vremena naših predaka. Dok ispijate kavu u umirujucem okruženju zlarinske Cipulove ulice pogled vam leti na kamene stoljetne kuce, na netaknutu prirodu i lozu koja vas okružuje. Lotta vam daje mogucnost da Zlarin doživite na nacin koji on znaci ljudima koji tu žive, koji ga vole i kojima on predstavlja mir, odmor i nezaboravnu intimu.